Beyonce je vrlo, vrlo zahtjevna

Izgleda da su se organizatori njenog nastupa u Zagrebu morali dobro pomučiti kako bi udovoljili divi – u Londonu je joj je klasična svlačionica bila premala, a tražila je i da promijene WC školjke.

Dio je to popisa zahtjeva za nastup 31-godišnje zvijezde sa 118 milijuna prodanih albuma u glavnom gradu Velike Britanije, kojeg se dokopao Daily Star.

Između ostalog, tražila je da voda koju pije prije, tijekom i nakon nastupa u sklopu svoje aktualne turneje Mrs. Carter Show, u sklopu koje je posjetila i Zagreb, mora biti marke Alcaline i rashlađena na točno -6,1 stupanj Celzija. Pijucka ju na 900 dolara (oko 5,3 tisuće kuna) vrijednu slamčicu od titana.

Tijekom nastupa dodatno će se rashladiti ručno rezbarenim kuglicama od leda. Poželi li obaviti veliku nuždu, mora ju čekati crveni WC papir. Nema brze hrane – služe se samo zdrave grickalice i salate na staklenom posuđu.

Od organizatora koncerta u areni O2 zatražila svlačionicu koju inače koriste sportaši jer joj ona koju su do sada koristile Madonna, Lady Gaga, Rihanna i ostale zvijezde nije bila dovoljno velika. I da, tražila je da ju ponovno oliče, samo za nju.

Navodno je zatražila i da se ugrade nove WC školjke te da svo osoblje nosi odjeću od stopostotnog pamuka, kako ju ne bi spopao napad alergije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...