Izvješće PU zadarske za 29. lipnja

Jučer je u mjestu Murvica Donja, ispred trgovačkog centra, nepoznati počinitelj iz torbice 68-godišnjaka otuđio novac. Mat. šteta nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici II PP Zadar provode krim. istraživanje nad trojicom državljana Rumunjske za koje postoji sumnja da su počinili ovo kazneno djelo.

Tijekom noći sa četvrtka na petak u mjestu Rovanjska, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu mješovite robe odakle je otuđio veću količinu cigareta. Mat. šteta bit će utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Tijekom noći sa četvrtka na petak u mjestu Debeljak, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu mješovite robe odakle je otuđio cigarete i slatkiše. Mat. šteta bit će utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Tijekom noći sa četvrtka na petak, u mjestu Pakoštane, nepoznati je počinitelj provalio u mjesnu crkvu odakle je otuđio veću količinu zavjetnog zlatnog nakita. Mat. šteta cijeni se na iznos od preko sto tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Tijekom noći sa četvrtka na petak u mjestu Poljica, nepoznati je počinitelj iz štale vl. 77-godišnjaka otuđio tri janjeta. Mat. šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je u Zadru, ul. Jadranska cesta, nepoznati počinitelj iz skladišta poduzeća otuđio nekoliko inoks bačava. Mat. šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Jučer je u Zadru, ul. Akcije Maslenice u trgovačkom centru, nepoznati počinitelj otuđio novčanike vl. 37-godišnjakinje, 31-godišnjakinje i 59-godišnjakinje. Ukupna mat. šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su krim. istraživanje kojim je utvrđeno da je 26-godišnjak iz Zagreba u mjesecu svibnju u Zadru, u ul. Ante Sterčevića, u mjenačnici, stavio u opticaj pet krivotvorenih novčanica u apoenima od 200 EUR-a. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...