Izvješće PU zadarske za 19. srpnja

Jučer oko 13,00 sati u Rtini, nepoznati počinitelj je provalio u kuću koju koriste slovenski državljani, iz koje je otuđio četiri mobitela, osobne dokumente i novčani iznos od nekoliko tisuća kuna, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Prošle noći u Zatonu u autokampu, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl vlasništvo danskog državljanina, pričinivši mu materijalnu štetu od više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Jučer oko 14,00 sati u Zadru na parkiralištu uz Jadransku cestu, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog vozila vlasništvo 45-godišnjaka, otuđio dva mobitela i više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Jučer oko 15,00 sati u Biogradu na plaži, nepoznati počinitelj je otuđio torbu vlasništvo 41-godišnjakinje, pričinivši joj materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesna je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...