Izvješće PU zadarske za 25. srpnja

Jučer tijekom noći u Dragama, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu u industrijskoj zoni Gaženica u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije dva trgovačka društva te otuđio električni kabel vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s petka na subotu, u Zagrebačkoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 81-godišnjaka otuđio dvadesetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer oko 12 sati, u privatnom hotelu u Ulici Augusta Šenoe u Zadru nepoznati je počinitelj s recepcije otuđio strani i domaći novac u vrijednosti od dvadesetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, ispred galerije u Ulici don Ive Prodana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio izloženu umjetničku sliku vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu u lučici Foša u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio gliser Elan s dva vanbrodska motora u vlasništvu 64-godišnjaka, vrijedan dvadesetak tisuća kuna. Za otuđenim plovilom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer oko 21 sat u Turnju nepoznati je počinitelj otuđio moped Tomos u vlasništvu 36-godišnjaka. Ubrzo nakon toga u Sv. Petru prometnu nesreću s otuđenim mopedom imao je austrijski državljanin star 19 godina koji je teže ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Mađarske u dobi od 29 i 37 godina koje se sumnjiči da su se sinoć u Viru ušuljali u apartman kojeg koristi 55-godišnjak te pobjegli kad ih je uočio korisnik apartmana.

Jučer su policijski službenici Postaje pomorske policije u kontrolama na moru u prolazu Mali Ždrelac zatekli državljane Austrije i Slovenije, a u zadarskoj luci dva državljana Njemačke i jednog Nizozemca u nedopuštenom glisiranju. Svima su uručeni obvezni prekršaji nalozi s novčanim kaznama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...