Izvješće PU zadarske za 8. srpnja

U noći sa subote na nedjelju, u Ulici Svetog Grgura u Sutomišćici, nepoznati je počinitelj provalio u brod u vlasništvu 40-godišnjeg slovenskog državljanina i otuđio rezervoar s gorivom vrijedan oko 2 tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, poslije podne, u Ulici Ivana Meštrovića u Zadru, nepoznati je provalio u stan u vlasništvu 47-godišnjakinje i otuđio zlatninu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer, u Ulici Vrulja u Preku, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 21-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

U noći sa subote na nedjelju, na Krešimirovoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj sa terase ugostiteljskog objekta otuđio torbicu s novčanikom, novcem, zlatninom i kamerom u vlasništvu 52-godišnjakinje, ukupne vrijednosti od oko 10-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijeta je kaznena prijava.

Jučer oko 19 sati, u Školskoj ulici u Gračacu, pas u vlasništvu 54-godišnjaka ugrizao je 13-godišnjakinju za ruku, a u Žmanu na Dugom otoku, pas u vlasništvu 54-godišnjaka ugrizao je 56-godišnjakinju za nogu dok ju je drugi pas istog vlasnika, ogrebao. 13-godišnjakinja i 56-godišnjakinja su lakše ozlijeđene, a protiv vlasnika pasa su uručeni obvezni prekršajni nalozi s novčanim kaznama.

U petak su policijski službenici Postaje pomorske policije, u lukama u Zadru i Sukošanu te na plaži Soline u Biogradu, zatekli pet muškaraca i to državljanine Belgije, Češke, Austrije, Mađarske i Slovenije, kako glisiraju u mjesnim lukama odnosno na gradskoj plaži. Svima su uručeni obvezni prekršajni nalozi s novčanom kaznom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...