“People dancing in the streets” u Atriju

Terasa restoran bara Atrij ovog utorka postala je središte globalnog projekta „People dancing in the streets“ koji ritmove kubanske glazbe i vruću prateću atmosferu donosi i na ulice hrvatskih gradova. Zadar je tako postao pravi plesni podij, a odlično raspoloženi plesači osvježili su se prigodnim Havana Club Mojito koktelom.

U sklopu projekta „People dancing in the streets“ na pločniku ispred restoran bara Atrij nalazile su se stope koje ‘stvaraju’ zaraznu kubansku glazbu i upravo su one privukle slučajne prolaznike. Nakon početne znatiželje i sumnje, prolaznici su gazeći po tim stopama, uz smijeh zaplesali stvarajući nove ritmove. Usprkos kiši, turisti i ‘domaći’ zaplesali su i zagrijali pravu ljetnu atmosferu.

Zadar je uistinu to poslijepodne podsjećao na rasplesane ulice kubanske prijestolnice, koju prožima ritam salse, ali i rumbe, najpopularnijeg afrokubanskog stila glazbe. U nastavku projekta „People dancing in the streets“, ples će postati svakodnevnica i na ulicama diljem hrvatske obale pa će se prolaznici moći dobro zabaviti uz ritam koji život znači.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...