Prolio benzin po gostima, konobarici i sebi prijeteći da će sve zapaliti

Policija je uhitila i prijavila 34-godišnjaka iz Slavonskog Broda koji je u kafić u centru grada došao s plastičnom bocom punom benzina, zalio goste, konobaricu i sebe te prijetio da će sve zapaliti.

Nesvakidašnji događaj zbio se u Ulici Petra Svačića sinoć oko 21 sat, a naželjene posljedice spriječili su policajci koji su upali u lokal i sa šanka “skupili” 34-godišnjaka koji je s upaljačem u ruci sjedio iznad boce s ostatkom benzina.

Prema službenom policijskom izvješću uhićeni je u kafić ušetao s dvolitrenom bocom benzina i počeo zaljevati inventar, goste, konobaricu, a na kraju i sebe. Potom je iz džepa izvadio upaljač i zaprijetio da će zapaliti lokal i sve u njemu.

“Policijski službenici su ispred ugostiteljskog objekta zatekli desetak osoba koji su izjavili da ih je muškarac što sjedi za šankom zalio benzinom i da su zbog straha pobjegli”, navodi se u službenom izvješću.

Kako se muškarac nije obazirao na upozorenja i zapovjedi policajci su mu najprije uzeli upaljač, a potom ga iz kafića premjestili u postaju.

Zapaljive benzinske pare u lokalu su sanirali vatrogasci, a policija je protiv 34-godišnjeg ljubitelja vatre i benzina podnijela kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...