Sedam osoba zbog kojih ste još uvijek sami

Koliko ste puta vidjeli inteligentnu, privlačnu i savršeno zgodnu djevojku koja je sama i ne može imati sretnu vezu? Proučite popis sedmoro ljudi koji bi za to mogli biti krivi.

Vaša simpatija 
Svaki djevojka ima svoj tip muškarca. Možda je to blizak prijatelj, kolega s posla, učitelj joge ili stomatolog. On je onaj s kojim uspoređujete svakog drugog muškarca. Evo o čemu se zapravo radi.
Poznajete li ga više od godinu dana, a on nikada nije pokušao ostvariti vezu s vama, znači da to ne želi. Vrijeme je da ga prerastete. Dok se vi štedite za svoju simpatiju, on živi svoj život, a vi samo gubite vrijeme.

Vaš bivši
Nema ništa gore nego kad napola prekinete s nekim. Ili ste zajedno ili niste. Ne treba sumnjati u čiste rezove. Ako više niste u vezi, ne biste se trebali nastaviti družiti. Naravno, nepoznato se uvijek čini strašnijim nego ono što vam je poznato.

Držeći se čvrsto za vezu koja je propala znači da se lišavate susreta s osobom koja bi možda mogla biti savršena za vas.

Kate Hudson
Nemojte krivo shvatiti: Kate Hudson je sjajna i svaki je njezin film divna romantična komedija. Nitko ne može prodati ljubavnu priču kao ona… i tu je problem. Ako vjerujete da ljubav nije stvarna sve dok nije onakva kakva je na filmu, pripremite se za vrlo grubi film ceste.

Zdravi odnosi rijetko počinju dramom, a sasvim sigurno ne završavaju urednim happy endom. Vjerujete li da vaš ljubavni život mora biti poput onog u filmovima Kate Hudson, trebali biste prestati gledati tuđe filmove i napisati svoj scenarij.

Vaš otac
Ili bilo koja druga osoba koja vas je naučila da vjerujete da biti voljen znači biti razmažen. Ako mislite da ste zaslužili da budete tretirani kao princeza ili ako očekujete od muškaraca da vam poklanjaju darove, pažnju i/ili emocionalnu podršku kakvu ne možete vratiti istom mjerom, treba vam tatica, a ne dečko.

Veze se zasnivaju na partnerstvu i jednakosti, a vaš potencijalni partner zaslužuje ženu, a ne dijete.

Vaš najbolji gay prijatelj
Malo je odnosa u vašem životu u kojem ćete više uživati od onog sa svojim gay prijateljem. Ako imate takvog prijatelja, onda je to vjerojatno najbolje društvo za izlaske koje ćete ikada imati. I tu leži problem. Nema straight muškaraca u vašem životu koji se može nositi s takvim visokim standardima.

Ipak, nemojte nikada koristiti svog prijatelja kao štaku i budite otvoreni za nove muškarce koji će ući u život. Vjerujte, i vaš najbolji gay frend to isto radi.

Vaš šef
Nije neobično da mladim ženama njihov šef bude najvažnija osoba u dužem periodu života. Bez obzira na to gdje ste, s kim ste ili što radite, javit ćete se na njegove pozive. Ako traži da radite za vikend, otkazat ćete svoje planove. Rezultat može biti serija veza s muškarcima koji imaju slične iskrivljene prioritete.

Morate pronaći ravnotežu i shvatiti da je moguće biti u odnosu u kojem su vaši prioriteti najvažniji. Naravno, vaš je posao važan, ali nije puno važniji od potrage za vašom srećom.

Vi sami
Žene su često same isključivo zbog straha koji ih drži.
Možda vas strah od objavljivanja online profila na nekom chatu sprečava da upoznate zanimljive ljude. Ili vas strah koči da ne napustite lošu vezu. Možda se bojite da biste podbacili na poslu.

Izlasci nisu bezbolan proces. Dok procjenjujete druge, tjerate se da se suočite s istinom o sebi. Zasigurno ćete se povremeno osjećati odbačeni ili ćete se brinuti jer ste povrijedili nekog drugog. Potraga za pravom ljubavlju je proces, ali ga upravo zato ne bi trebalo izbjegavati. To je jedini način da uistinu shvatite sebe i što od partnera tražite.

Dakle, ostavite iza sebe strah i počnite izlaziti. Kad sretnete onog pravog, bit ćete jedina osoba kojoj ćete morati zahvaliti, piše Huffington Post.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...