Kalmeta najavio završetak Gaženice po starom, u Ministarstvu i dalje šute

I dok zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta ekskluzivno objavljuje kako se „ klima u Vladi oko luke Gaženice promijenila te ima informacije kako su shvatili da projekt ima smisla jedino ako se završi u cijelosti, uz neke uštede na zgradi terminala”, iz Ministarstva pomorstva na naša pitanja, nakon puno dana dobili smo muk.”

Hoće li se raskinuti ugovor s kreditorima, što je odlučilo Upravno vijeće Lučke uprave Zadar, kada će se raspisati natječaj za koncesiju nakon poziva na iskazivanje interesa, te na traženje da komentiraju Kalmetine navode, u resornom ministarstvu šute ili ignoriraju.

PR-ovski upućuju na Lučku upravu jer je sve u njihovoj nadležnosti. Kao da se politika ne vodi u Ministartvu kojeg vodi Siniša Hajdaš Dončić.
Jedino što su nam polovično odgovorili na upit hoće li biti razriješen članstva i ne tako male naknade u Upravnom vijeću Lučke uprave Nikola Turčinov, obzirom da je zaposlen u Bruxellesu.

Što se tiče člana Upravnog vijeća gosp. Nikole Turčinova u proceduri je njegovo razrješenje sa mjesta člana UV zbog odlaska na novu dužnost, službeni je odgovor iz resornog ministarstva koje je očito na godišnjem, a Gaženica se gradi i više nije užarena politička tema.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...