Severina u strahu da će joj Milan oteti sina?

Čini se kako će zagrijava sukob između Severine i Milana Popovića. Prema pisanju Jutarnjeg lista, pjevačica je tražila da se Popoviću viđanje sina dozvoli samo u Hrvatskoj, jer strahuje da bi se moglo dogoditi da ga njegov otac neće htjeti vratiti.

– Oboje su užasno povrijeđeni. Severina stalno priča o tome: tko je koga prvi tužio, tko je što rekao. To su monolozi u kojima analizira sve od početka do kraja – kaže nam izvor blizak pjevačici.

Nakon što je odjeknula vijest da Popović i Severina nisu zajedno te da se nalaze u borbi za skrbništvo oko svog 1,5 godišnjeg sina Aleksandra, Popović je prijavio komori odvjetnicu Sanju Turlakov, tvrdeći da je njezin klijent te da ona tajne o njegovoj imovini, poslovima, pa alimentaciji otkriva Severini. No Turlakov je uskoro izjavila kako ona nije odvjetnica Milana Popovića.

Blic je jučer donio prepisku odvjetnice Turlakov i Severine pod naslovom “Kako je Severina pokušala uništiti Milana Popovića” u kojoj između ostalog piše: “Draga Severina… Ono što nije dobro je činjenica da je on sve do sada kupovao na ime firme, a ne na svoje osobno ime, što je nama teško za dokazivanje tvog udjela u vanbračnoj zajednici, ali nije nemoguće…”.

Severini poznanici kažu kako je ona vrlo razočarana te je vjerovala je da će se njihov odnos popraviti i da će Popović promijeniti ponašanje, ali veza je postala još gora.

– Potpuno su se udaljili, kako emotivno, tako i fizički – otkriva izvor blizak pjevačici. Popović je od Severine tražio da se promijeni i povuče iz javnosti.

– Bio je grub, tražio ju je da potpuno promijeni životni stil, da pije raznorazne čajeve, ne boji kosu, nije mu bilo drago njezino eksponiranje – otkriva.

S Popovićeve strane se doznaje da on želi da se to sve što prije završi. Nakon što su propali pokušaju dogovora sa Severinom, pa se njezinim odvjetnicima, kažu da je bio prisiljen rješenje potražiti putem suda.

Također, u srpskim medijima jučer se pojavila priča kako Popoivć ima novu djevojku, no to je demantirano. Severinina strana tu objavljenu priču tumači kao nastavak uvjeravanja da je s njom već odavno prekinu, čime se želi dokazati da nije bio sa Severinom u vezi, pa da se imovina ne može dijeliti kao da su bili u izvanbračnoj zajednici, kaže izvor blizak pjevačici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...