Iskustvo zlata vrijedi: Studenti, prijavite se!

Poslovni dnevnik i 24sata pokreću projekt čiji je cilj povezati studente s kompanijama u kojima najviše žele raditi i na taj način steći iskustvo koje će im zlata vrijediti u nastavku karijere.

Podsjećamo da je Poslovni dnevnik u 2012. godini proveo nacionalno istraživanje “Najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj” čiji su rezultati pokazali da studenti smatraju da je državna uprava i bankarski sektor najpoželjniji početak za njihovu karijeru.

Predstavljamo Vam hrvatske kompanije s potrebom bilo zapošljavanja, stažiranja ili pak uzimanja praktikanata te ćemo Vas putem Poslovnog dnevnika i 24sata upoznati s internim procesima i praksama kompanija.

Franck, Grawe, Podravka, Uniqa, Zagrebačka banka i Zagrebačka Pivovara su TOP poslodavci koji omogućuju studentima da im pokažu koliko vrijede i iskoriste idealnu priliku u kojoj će im moći pokazati svoje znanje i mogućnosti te steći iskustvo koje će im zasigurno osigurati bolju poslovnu budućnost.

Svaki student prema vlastitim interesima i akademskom usmjerenju bira sebi najatraktivnijeg poslodavca – klikom na logotip poslodavca/pokrovitelja otvara se prozor sa svim detaljnim informacijama o pokrovitelju unutar njihovog profila ispod kojeg se nalazi obrazac za prijavu kojeg je potrebno ispuniti kako bi se ostvarila prijava na natječaj.

Studentima ostavljamo mjesec dana vremena da se prijave na natječaj.

Nakon mjesec dana HR odjeli pokrovitelja/poslodavaca zajedno u suradnji s Poslovnim dnevnikom i Adeccom otvaraju i filtriraju prijave te biraju 3 najbolja kandidata koji se dalje bore za praktikantsko mjesto.

Nakon što odaberemo 3 kandidata, uključujemo Infokatedru koja će dodatno istrenirati kandidate i usavršiti njihove prezentacijske sposobnosti, kako bi oni u završnoj fazi projekta zablistali pred poslodavcem u predstavljanju i obrani svog projekta uživo.

Po odabiru pobjednika projekt je završio, a pobjednik započinje s praksom.

Predstavljanje studenata-finalista bit će snimano, a snimka će biti objavljena u rubrici posvećenoj projektu na webu. Nakon što student odradi svoju praksu, u video prilogu objavit ćemo njegova iskustva. Uz pomoć stručnih suradnika omogućit ćemo najambicioznijim studentima da se iskažu kod poslodavaca koje oni smatraju najatraktivnijim. Adecco će kao stručni suradnik odrediti koji su kandidati najkompetentniji, dok će ih Infokatedra pripremiti za suradnju s poslodavcima.

Samo jednim klikom možete saznati detaljne informacije o njima i prijaviti se na natječaj koji će Vam zlata vrijediti.

Projekt su podržali i studentska udruga GCN, eSTUDENT te Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Klik na jednog od poslodavca odvest će Vas na njegov profil ispod kojeg se nalazi obrazac za prijavu. Ispunite sve potrebne podatke i prijavite se na natječaj!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...