Uhićen zbog slučaja Madeleine McCann

The Daily beast
Tamni način

Policija u Manchesteru uhitila je muškarca osumnjičenog za otmicu djevojčice Madeleine McCann, koja je nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu još 2007. godine.

Roditelji su organizirali potragu za svojom kćeri diljem cijelog svijeta, no unatoč brojnim dojavama nikakvog napretka u istrazi dosad nije bilo. Ovo je prvo uhićenje vezano za ovaj slučaj nakon više godina. Policija taji identitet uhićene osobe, a roditelji vjeruju da je još živa.

 

Policija ima novu verziju događaja

Britanska policija objavila je da ima novu verziju događaja u slučaju nestanka Madeline McCann. U BBC-evoj emisiji Crimewatch u ponedjeljak navečer će se prikazati najdetaljnija rekonstrukcija slučaja dosad, prenosi BBC.

U emisiji će se prikazati i računalni fotoroboti muškaraca koji su viđeni oko i u mjestu njezina nestanka Praia da Luzu prije 3. svibnja 2007., a koje policija želi pronaći.

– Naš dosadašnji rad značajno je promijenio vremenski slijed i prihvaćenu verziju događaja koji su dosad bili u javnosti -rekao je detektiv Andy Redwood, koji vodi istragu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar