Snijeg padao na dubrovačkom području, pratila ga grmljavina

Snijeg je oko 21 sat počeo padati i na dubrovačkom području, javlja Crometeo. Jaki snijeg, solika, grmljavina i bura zahvatili su Srđ. U sat vremena napadalo je nekoliko centimetara snijega.

Slab snijeg navečer je pao je i na području Makarske i Omiša, te na Pelješcu. Ipak, najviše ga je tijekom dana palo u Slavoniji, a padao je gotovo svugdje u unutrašnjosti zemlje.

Prema podacima DHMZ-a, najviša visina snijega zabilježena je na Zavižanu, 66 centimetara. Slijedi Gradište-Županja s 18 centimetara, a na trećem mjestu je Gospić u kojem je izmjereno 16 centimetara. U Slavonskom Brodu palo je 10 centimetara. U utorak je snijeg zabijelio i Jelsu na otoku Hvaru.

 

Četvrtak sunčan

U četvrtak nas očekuje djelomice ili pretežno sunčano vrijeme, a na jugu Dalmacije promjenjivije uz povremenu kišu. Puhat će slab vjetar, a na Jadranu je u noći i ujutro moguća umjerena, podno Velebita i jaka bura koja će tijekom dana sasvim oslabjeti. Jutarnja temperatura kretat će se od -6 do -1 stupanj Celzijev, na Jadranu 2 do 7 stupnjeva, dok će najviša dnevna temperatura biti od 0 do 5, na Jadranu 7 do 12 °C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...