“Sreća drugih i u tvojim je rukama” za pučku kuhinju “Sv. Vinko Paulski”

Humanitarna akcija studenata

Studenti 3. godine Odjela za turizam i komunikacijske znanosti organiziraju humanitarnu akciju za pučku kuhinju „Sv. Vinko Paulski“. Akcija pod nazivom „Sreća drugih i u Tvojim je rukama“ trajat će od utorka, 10. prosinca do subote, 14. prosinca, od 9 do 13 sati na 4 lokacije u gradu: na Narodnom trgu, ispred Doma hrvatske mladeži (kod studentske menze), kod tržnice u City Galleriji te na Novom kampusu (Ul. Dr. Franje Tuđmana 24i). Građani će na štandovima moći ostaviti prehrambene namirnice, posuđe (tanjure, čaše, šalice, plastične posude i sl.), sanitarne, higijenske te ostale potrepštine koje mogu dobro doći pučkoj kuhinji i njezinim korisnicima.

U humanitarnu akciju već se uključilo nekoliko zadarskih tvrtki, (MVP, hotel Adria, Back door, mesnica Ikić, Storia, Leggiero, Novi caffe, Mala vala, Me gusta, Maraska, Grafos), kojima se zahvaljujemo na podršci, a pozivamo i druge tvrtke da nam pomognu, kako bi ova akcija bila što uspješnija.

Molimo i naše sugrađane da se u što većem broju odazovu akciji i da svojim dobrovoljnim prilogom, ma kako mali on bio, uljepšaju ovo božićno vrijeme onima kojima je pomoć prijeko potrebna, ali i da im pokažemo kako nismo na njih zaboravili.

Javiti se možete Anabeli Memišević na broj mobitela 099/813-5152, a sve detalje o događaju možete vidjeti na ovom Facebook eventu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...