Denis Karlović postao novi direktor SC Višnjik!

Denis Karlović, bivši istaknuti stolnotenisač, a potom uspješan trener u STK Donat i gradski vijećnik HDZ-a, imenovan je novim direktorom SC Višnjik, na sjednici Skupštine centra priređenoj u utorak.

Tako su se potvrdila nagađanja o imenu nasljednika dosadašnjeg direktora Dina Bajla koji je još prije tri mjeseca, točnije 21. studenoga 2013., u toj gradskoj tvrtki dao neopozivu ostavku na dužnost čelnog čovjeka.

Njemu je prethodno zamjereno iz gradskih struktura na lošijim rezultatima centra, neracionalizaciji i prevelikom broju uposlenika.

[pullquote align=”left”]Potvrdila nagađanja o imenu nasljednika dosadašnjeg direktora Dina Bajla koji je još prije tri mjeseca, točnije 21. studenoga 2013., u toj gradskoj tvrtki dao neopozivu ostavku na dužnost čelnog čovjeka[/pullquote]Bajla je skupština, koju je zastupala u ime Grada Zadra pročelnica Grozdana Perić, sada imenovala zamjenikom direktora SC Višnjik.

Raniji zamjenik direktora, Mirko Sičić, navodno bi trebao biti raspoređen na novo radno mjesto voditelja prodaje („event manager”) Sportskog centra kojemu okosnicu čine plivački bazeni i košarkaška dvorana Krešimira Ćosića. . 
Denis Karlović, inače po zvanju magistar sportskog menađmenta, na dužnost će stupiti 3. ožujka. On je zbog toga prije nekoliko dana “zamrznuo” sve funkcije unutar matičnog stolnoteniskog kluba.

Hvala Gradu na ukazanom povjerenju i učinit ću sve da zadobiveno povjerenje na najbolji mogući način opravdam. Pred sobom imam veliku zadaću, Višnjik i njegovi objekti izuzetno su važni za Zadar, a posjeti građana njima pokazuju koliko je bilo opravdano u njih ulagati unatoič svim kritikama. Dat ću maksimu da Višnjik podignemo na jednu veću organizacijsku razinu, poručio je novi direktor Višnjika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...