Fotografija “Brod” Kažimira Škrbića među najboljim svjetskim radovima

Da šire zadarsko područje obiluje vrsnim fotografima, pravim meštrima zanata, i to svih generacija, odavno je poznata i na sreću u najvećem dijelu prepoznata stvar. Deseci županijskih majstora kamere i objektiva, pozicije i blica, oduševljavaju nas sjajnim radovima u brojnim lokalnim, hrvatskim i inozemnim medijima.

I raznoraznim putevima prezentiranja vlastitih uradaka, kako profesionalaca, tako i amatera. Njih kojima je foto-aparat nerazdvojan prijatelj, a fotografija istinska nepatvorena ljubav. Mnogima su uratci objavljivani na najprestižnijim portalima, izložbama, kalendarima, u katalozima, časopisima, brošurama…

[pullquote align=”left”]Fotografija „Ship“ (Brod) autora Kažimira Škrbića snimljena s virskog Mula u samo praskozorje s motivom ribarskog broda u gustoj svjetlosnoj magli, ušla je među 13 najboljih radova na svijetu u 33. tjednu izbora znamenitog svjetskog portala za fotografije Picfair.com[/pullquote]Najnoviji primjer i potvrdu dobili smo ovih dana. Fotografija „Ship“ (Brod) autora Kažimira Škrbića snimljena 29. veljače 2009. godine s virskog Mula u samo praskozorje s motivom ribarskog broda u gustoj svjetlosnoj magli, ušla je, naime, među 13 najboljih radova na svijetu u 33. tjednu izbora jednog od najznamenitijeg svjetskog portala za fotografije Picfair.com.

Riječ je o portalu na kojemu se svakog tjedna izlaže više od tisuću radova profesionalnih fotografa iz cijelog svijeta, kao i fotografskih zanesenjaka, a mogu se kupiti po cijenama koje određuju sami autori do kojih se stiže putem službene stranice, e-maila ili društvenih mreža.

Kupovinom fotografskog rada dobiva se licenca za njezinu osobnu i komercijalnu upotrebu, a za foito-uradak našeg otočkog fotografa iskazani interes prelazi do sada sva očekivanja…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...