Jučer objavila da se razvodi, danas već ima novog dečka?

Samo dan nakon objave da se oskarovka Gwyneth Paltrow i pjevač Chris Martin rastaju u javnost su procurile informacije o tome da ona nimalo ne tuguje.

Nedavno su procurile fotografije na kojima je Gwyneth Paltrow uhvaćena u prisnom trenutku s bivšim dečkom Donovanom Leitchom, piše Daily Mail.

On je škotski pjevač i gitarist, a postao je popularan nakon serije nastupa 1965. u kultnom britanskom televizijskom showu za mlade ‘Ready Steady Go!’. Nakon britanskog uspjeha postao je popularan u čitavom svijetu.

Par je bio na utakmici L.A. Dodgersa, a s njima su bila i djeca Gwyenth i Chrisa, Apple i Moses. Paltrow i Donovan hodali su 90-ih, prije nego što je ona započela vezu s glumcem Bradom Pittom.

Glumica je vijest o rastavi objavila na svom blogu. ‘Bolna srca javljam da smo se odlučili rastati’, napisala je. ‘Na problemima u našem braku radili smo više od godinu dana. Nešto od toga vremena proveli smo zajedno, nešto smo već bili odvojeni. Htjeli smo vidjeti mogu li se popraviti stvari između nas. No došli smo do zaključka da ćemo ipak krenuti svatko svojim putem iako se i dalje volimo’, objasnila je glumica.

‘Jesmo i uvijek ćemo biti obitelj, a bliskiji smo nego ikad. Prvenstveno smo roditelji dvoje prekrasne djece te vas molimo da poštujete njihovu, ali i našu privatnost u ovim teškim vremenima. Uvijek smo se trudili našu privatnost čuvati za sebe i nadamo se da će tako i ostati i sada kada smo se odlučili razdvojiti’, napisala je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...