Kad si sretan i Jacques Houdek “rasplesali” princa, princezu, spidermana i supermana…

Nije lako bubamarcu zum zum zum zum, Bubamarinom muškarcu zum zum zum zum. Izmeđ’ tolikih bubamara, iste boje istih šara, znat’ koja je tvoja mara… I nije bilo lako, u subotu navečer, bubamarcu pronaći bubaklaru, a niti svim ostalima- žapcima, vrapcima, komarcima, pronaći njihove drage, mame, tate, seke, brace u trgovačkom centru Supernova.

Hipernarket je na prvom katu bio pretijesan za sve male maškare koje su pohitale i pohrlile na nezaboravnu zabavu uz za takve prilike neizostavnog i nenadmašnog Jacquesa Houdeka. Kad već ne može The Wanted, Jonas Brothers, One Direction, Lady Gage ili Big Time Rush.

[pullquote align=”left”]Nije bilo lako, u subotu navečer, bubamarcu pronaći bubaklaru, a niti svim ostalima- žapcima, vrapcima, komarcima, pronaći njihove drage, mame, tate, seke, brace na tradicionalnom dječjem karnevalu u pretijesnom trgovačkom centru Supernova[/pullquote]Uz animacijski tim i besplatnu krafnu sudionici su „karnevalića za limače“ imali priliku oslikati svoje lice, zaplesati i pokazati pjevačko umijeće u karaoke programu, birati miss i mistera, uživati u facepaintingu i slatkišima. Maštovitim krinkama nije naravno bilo kraja.

Na stotinjak kvadrata susreli smo zajedno kauboje i indijance, spidermana i supermana, mačkicu i miša, princezu i vješticu, princa i lopova, anđela i dimnjačara, ali i aktualne Obamu i Putina pa čak i male Jovanovića i Mamića. Dakako, uz pravi dječji planet nindža, ninjaga, Dora, Diega, Ben 10, štrumpfova, kuhg fu panda, dinosaura, pčelica, crnaca, bijelaca…

Fešta s glazbenom podlogom potrajala je čitavo popodne, a osim mališana pod maskama su se našli i mnogi roditelji. Pljeskalo se rukicama na Tata kupi mi auto, Zeku i potočića, Kad se male ruke slože, Malu Danijelu, Kad Anine noge gaze, vrištalo kao na ozbiljnim koncertima.

Kulminiralo je stihovima u ritmu- Kad si sretan i kad s drugim želiš dijelit sreću svu, kad si sretan, lupi dlanom ti o dlan… a tek na ono- vikni glasno ti- huraaaa….

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...