Tomislav Bralić i klapa Intrade ovaj petak na fešti zagrebačkih Zadrana

U povodom Dana Zadarske županije, ali i 18. rođendana Kluba, zadarski studenti u Zagrebu organiziraju još jednu tradicionalnu Zadarsku večer u petak , 11. travnja. Dobroj atmosferi svakako bi trebali pridonijeti Tomislav Bralić i klapa Intrade kao nezaobilazni gosti brojnih okupljanja, zbog posla ili studija, privremeno iseljenih Zadrana širom zemlje i inozemstva.

Publika će, najavljuju iz klape, imati priliku uživati u hitovima- „Zora bila”, „Zašto uvik pivam”, „Samo more nosin ja u duši”, „Croatio iz duše te ljubim”, „Karta ljubavi”, „Ne damo te pismo naša”, „Škrinja jubavi”, „Stina pradidova” i još mnogim drugima.

[pullquote align=”left”]Publika će, najavljuju iz klape, imati priliku uživati u hitovima- „Zora bila”, „Zašto uvik pivam”, „Samo more nosin ja u duši”, „Croatio iz duše te ljubim”, „Karta ljubavi”, „Ne damo te pismo naša”, „Škrinja jubavi”, „Stina pradidova” i još mnogim drugima[/pullquote]Fešta starta uobičajenim druženjem članova u Klubu Zadrana na Britancu, uz klapu Bošket i prigodni domjenak. Nakon toga Klub za sve svoje članove organizira prijevoz autobusima do jednog od najpoznatijih zagrebačkih noćnih klubova na Jarunu – kluba Roko, gdje će koncert, kao kulminacija ZD događanja u „metropoli“ biti i održan.

Ulaznice za 20 kuna moguće je kupiti u Klubu Zadrana,a za sve članove ulaz je besplatan.

Unaprijed se radujemo zajedničkom druženju svih zadarskih studenata u Zagrebu i ostalih zaljubljenika u Zadar i klapsku pismu, a očekujemo i nove članove koji će nam svojim prisustvom i radom u Klubu pomoći nastaviti dugu tradiciju kvalitetnih događanja, poručili su iz Kluba Zadraskih Studenata. Predsjednik KZS Tin Juričić pak poziva…

…sve prijatelje i članove, kao i zainteresirane da nam se u srijedu, 9. travnja, u 19:00 sati pridružite u klubu, u Kukuljevićevoj 8 na otvorenom sastanku članova kluba i druženju uoči najveće fešte, „Zadarske večeri“ s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade. Podsjećam i sve koji to još uvijek nisu napravili da se tada mogu učlaniti i na taj način osim ulaznice za Zadarsku večer i nadolazeću ribarsku večer, ostvariti još brojne pogodnosti, a jedna je i da na taj način ulazite i u bubanj za izvlačenje glavne nagrade, boce žestice po izboru u klubu Roko na dan koncerta. U klubu nudimo najjeftinije cijene pića u gradu, dobru muziku i ugodno društvo, a cijena polugodišnje članarine iznosi 30 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...