Cestitka_Uskrs

Story i i zvijezde skupili više od 100.000 kuna

Više od 200 zvijezda disalo je sinoć kao jedno u prikupljanju pomoći nastradalima u poplavama na eventu Story Hall of Fame u zagrebačkoj Laubi. Osim što su voditelji Barbara Kolar, Ivan Vukušić, Filip Juričić i Amar Bukvić tijekom večeri nekoliko puta prekidali program i pozvali sve nazočne da nazovu humanitarni broj Crvenog križa 0609011, brojni uzvanici i pojedinačno su ostavljali donacije za Udrugu Mali zmaj, pri čemu je prikupljeno 15.680 kuna. Istodobno, arhitekt svjetskoga glasa Ante Vrban za svoju tvrtku Onix Grupu na žiroračun udruge uplatio je čak 50.000 kuna, dok je TV voditeljica Nikolina Ristović, ispričavši se što nažalost nije mogla nazočiti humanom eventu, telefonski javila da je na isti žiroračun uplatila 38.000 kuna. 

– Jako smo zahvalni magazinu Story i Adria Mediji Zagreb te ugodno iznenađeni količinom prikupljene svote novaca. Prikupljen novac će se preusmjeriti onima kojima je to sada najpotrebnije na područjima pogođenim poplavama odnosno obiteljima s djecom koje sada proživljavaju teške trenutke, izjavila je Andreja Bažulj-Čakalić iz Humanitarne udruge Mali Zmaj kojoj je uručena i donacija skupljena na samom eventu.

Uz sve to, Adria Media Zagreb, kao izdavač Storyja, donirat će 10.000 litara vode Crvenom križu za nastradala područja. „Izuzetna nam čast i zadovoljstvo to smo posvetili Story Hall of Fame humanitarnom cilju. Kreirali smo na taj način jedinstvenu platformu za solidarnost naših zvijezda sa stradalima od poplava, a u Udruzi Mali zmaj, koja se brini o obitelima s djecom, prepoznali smo pravog partnera“ rekao je predsjednik Uprave Adria Medije Zagreb dr. Alexander Teutsch, dodavši kako je ovaj humanitarni event samo jedna od niza akcija Storyja za pomoć stradalima od poplava. 

Prije svega, željela bih se zahvaliti svima koji su došli i podržali naš event. Trebalo je za to puno srca i hrabrosti i na tome im iskreno čestitamo. Story je oduvijek bio magazin koji se nije ustručavao stati na stranu najpotrebnijima te stoga ni trenutak nismo dvojili u odluci da planiranu rođendansku proslavu u potpunosti prenamijenimo u humanitarne svrhe. Osim toga, na prijedlog Severine koja je na plavom tepihu zablistala u zanosnoj crnoj haljini od čipke s potpisom Dolce & Gabbana već u sljedećem broju Storyja pozvat ćemo sve naše poznate dame da doniraju svoje haljine, nakon čega čemo organizirati aukciju te sav prihod također uplatiti Udruzi Mali zmaj, istaknula je glavna urednica Storyja Zrinka Ferina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...