Uskoro starta “Ljetna košarkaška liga”, na trgu City Gallerije turnir streetballa

Košarkaški savez Zadarske županije i ovu godinu priređuje tradicionalnu seniorsku „Ljetnu ligu“ koja tradicionalno u dva sparna ljetna mjeseca, srpnju i kolovozu, na betonska i asfaltna otvorena igrališta, ali i uređene i priručne tribine pored njih, okupi sastave i ljubitelje basketa iz ZD kvartova i okolnih manjih mjesta.

Novina je da sada uvodimo i „Ljetnu ligu“ za mlađe kategorije i to rođenih 1999. i mlađih, praktički od predškolaca do kadetskog uzrasta, ističe Milan Čanković, iz redova organizatora.

Klubovi se trebaju prijaviti najkasnije 24. lipnja na telefon KSZŽ-a 023-212-120 i to u jutarnjim satima ili na e-mail:  kosarkaski.savez.zadarske.zupanije@zd.t-com.hr .

Liga počinje 5. srpnja, a kao i prošlih sezona pravo nastupa imaju svi igrači, profesionalci i amateri, uz obavljen liječnički pregled koji je pak obavezan svima.

Prethodno, 13. i 14. lipnja, City Galleria Zadar u suradnji sa HK Zadar domaćin je otvorenom prvenstvu u uličnoj košarci na velikom vanjskom trgu centra.

Igra na dva terena, a organizatori očekuju odličnu zabavu, sportsku igru i uzbuđenje pri čemu najbolje timove nagrađuju bogatim fondom nagrada.

Ekipe s po 4 igrača podijeljene su, inače, na turniru po dobnim skupinama: Seniori ( bez ograničenja godina), Juniori (1996. godište i mlađi ), Kadeti (1997. godište i mlađi) i Školarci (2000. godište i mlađi naraštaj basketaša).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...