Razotkrio ih je govor tijela – njihov brak je ipak gotov?

S obzirom da već dulje vrijeme kruže glasine kako je njihov brak pred raspadom, Beyonce i Jay-Z to su odlučili demantirati i to na pozornici ovogodišnje dodjele MTV VMA. No, to nije zavaralo eksperticu za govor tijela Susan Constantine, koja za New York Post otkriva kako je ljubav između Beyonce i Jay-Z-ja završena priča.

Nakon nastupa na dodjeli MTV Video Music Awardsa, slavnoj Beyonce na pozornici su se pridružili suprug Jay-Z i kćerkica Blue Ivy koji je svojoj supruzi i uručio Video Vanguard nagradu. Slavni par je tako indirektno negirao navode o razvodu koji kruže već mjesecima.

No, taj potez nije uspio zavarati eksperticu za govor tijela Susan Constantine, koja za New York Post otkriva kako je brak između Beyonce i Jay-Z-ja gotov, a sve to otkriva njihov govor tijela. ‘Vidjela sam puno boli i patnje. Oni jednostavno pokušavaju spasiti sliku svoga braka u javnosti. No, više ne gaje emocije jedno prema drugome,’ rekla je ekspertica za govor tijela analizirajući Beyonceino i Jay-Z-jevo pojavljivanje na pozornici.

Susan Constantine, koja radi i sudska konzultantica, kaže kako slika vrlo često govori puno više od riječi. ‘Jay-Z i Beyonce se potpuno udaljeni, a misli su im usmjerene na nešto sasvim drugo. Beyonce se osim toga osjeća vrlo neugodno u toj situaciji.’
Susan Constantine kaže kako Beyoncein govor tijela pokazuje kako pjevačica vjerojatno prolazi kroz emocionalnu traumu koju još nije prihvatila te se zbog toga uočava nelagoda. Prema njezinim riječima, čak i govor tijela dvogodišnje Blue Ivy nešto poručuje. ‘Vidim određeni osjećaj tuge. Kao da Beyonce gleda u nju i pokušava joj reći – sve je u redu, a dijete joj odgovara – ovo ne izgleda dobro. Djeca su vrlo perceptivna’, rekla je ekspertica.

Ekspertica navodi i kako Beyoncein osmijeh lažan. ‘Da se iskreno smije, njezine obrve bi se podigle, a oči bi bile otvorenije.’ Za Jay-Z-ja ekspertica kaže kako njegovo lice uopće ne otkriva nikakve osjećaje, no da je znatno manje napet od Beyonce.
Osim toga, kako navodi, Beyonce i Jay-Z uopće ne gledaju jedno u drugo, sva njihova pažnaj je usmjerena prema kćerki. ‘Beyonce rukama blokira trbuh, koji predstavlja centar emocija, a upravo to ukazuje na osjećaj ranjivosti. Da se osjeća ugodno opušteno, izložila bi svoj trbuh. Također i njezini kukovi kao da su na distanci od supruga što upućuje na određene probleme. Ako pogledate neke njihove prijašnje fotografije, uočiti ćete kako se Beyonce naslanja na supruga, što ovoga put nije slučaj,’ objašnjava ekspertica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...