Dobri morski ljudi i dobre morske žene; u Arsenal stiže Silente!

Za grupu Silente ova i prošla godina bile su izuzetne. Počelo je s velikim uspjehom pjesme “Terca na tišinu” i videospotom za nju u režiji Dejana Aćimovića, koji je dao pečat i dvama narednim spotovima, “Još jednom” i aktualnom “Morski ljudi, morske žene”.

Uslijedila je objava albuma “Lovac na čudesa” (2013.), velika medijska podrška, nominacija za Večernjakovu ružu, rasprodani koncerti u Zagrebu (Tvornica kulture i Vintage Industrial Bar), a zatim i čak tri nominacije za diskografsku nagradu Porin (finalisti u kategoriji Porina za hit godine), da bi kipića odnijeli u kategoriji debitanta godine.

Nagrada za debitanta dodijeljena im je i od strane emisije Music pub na 2. programu Hrvatskog radija, a njihov aktualni singl “Morski ljudi, morske žene” trenutno drži visoko 6. mjesto na Službenoj nacionalnoj listi radijskih singlova HR TOP 40.

Silente će 19. rujna prvi put nastupiti u zadarskom Arsenalu.

Tibor Karamehmedović – gitara, vokal, Sanin Karamehmedović – bas gitara, Doris Kosović – vokal, Lorena Milina – violina, prateći vokal, Ivuša Gojan – bubnjevi, Šimun Končić – klavijature, prateći vokal – priredit će večer punu odlične svirke, emocija i snova.

Petak 19.09. s početkom u 22:00h idealna je večer za posjetiti Arsenal te uz “Tercu na tišinu” prepustiti se emocijama “Lovca na čudesa”.

Cijena ulaznice je 40,00 kn.

Prodaja ulaznica: Arsenal i putnička agencija Aquarius

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...