HAK upozorava: Jugo prekinulo više trajektnih veza s jadranskim otocima

Zbog jakih udara vjetra vozi se uz ograničenje brzine od 100 km/h na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac i na dionici između čvora Gospić i Gornja Ploča, a u prekidu je više veza s otocima.Kako je javio Hrvatski autoklub (HAK) u 15,30 sati, zbog jakog vjetra u prekidu su trajektne linije Lopar-Valbiska, Biograd-Tkon, Šibenik-Zlarin-Kaprije-Žirje, Zadar-Bršanj-Rava-Mala Rava, Sumartin-Makarska i Dubrovnik-Lopud-Suđurađ. U prekidu je i brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak, Zadar-Iž-Rava i katamaranske: Novalja-Rab-Rijeka, Zadar-Mali Iž-Veli Iž-Rava-Mala Rava, Zadar-Sali-Zaglav, Split-Bol-Jelsa, Split-Hvar-Korčula, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli i Split-Vis. Trajekt na liniji Brestova-Porozina prevozi samo osobna i teretna vozila do 3 tone.

Brodska linija 505 Šibenik – Zlarin – Prvić Luka – Šepurine – Vodice plovi bez pristajanja u Prvić Luku, trajektna linija 532 Šibenik – Zlarin – Kaprije – Žirje plovi bez pristajanja u luku Kaprije, a trajektna linija 606 Trogir – Seget Donji – Drvenik Mali – Drvenik Veliki s polaskom u 19,30 sati iz Trogira isplovit će bez pristajanja u Segetu i Drveniku Malom.

Zbog razminiranja uz autocestu A3 Bregana-Lipovac, u zoni čvora Okučani, do 17 sati zatvaraju se ulazni i izlazni kraci na čvoru Okučani. Promet autocestom teče nesmetano, a za ulazak i izlazak koriste se čvorovi Novska ili Nova Gradiška.

Zbog radova na državnoj cesti DC30 Velika Gorica-Zagreb, od Velikog Polja do Ulice Rudofla Fizira (kod skretanja za Zračnu luku Zagreb) vozi se uz privremenu regulaciju prometa, suženim kolnikom.

Zbog gužve koja se očekuje, HAK vozačima savjetuje obilazak lokalnim cestama preko Gradića i Donje Lomnice za Remetinec ili zagrebačkom obilaznicom (A3) između čvorova Buzin i Kosnica.

Danas do 18 sati zbog radova na željezničko-cestovnom prijelazu zatvorena je državna cesta DC46 Vinkovci-Orolik u mjestu Stari Jankovci. Obilazak: Đeletovci- Otok- Privlaka- Mirkovci i obratno.

Zbog radova promet teče jednim trakom na autocesti A1 na vijaduktu Božići u smjeru Zagreba, autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na vijaduktu Drežnik i kroz tunele Sleme i Tuhobić u smjeru Rijeke,- riječkoj obilaznici (A7) od tunela Trsat do nadvožnjaka Kozala u smjeru GP Rupa.

Od sutra, 6. studenog otvara se DC32 od Crnog Luga do spoja s državnom cestom DC 3 Delnice-Javornik. Promet će teći nesmetano, ali su zbog završnih radova povremeno moguće smetnje.

Zbog prometne nesreće u Republici Sloveniji (na glavnoj cesti Kozina – Starod) privremeno je zatvoren granični prijelaz Pasjak.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo.

Zatvoren je granični prijelaz Sveti Martin na Muri.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...