POKUŠAJ UBOJSTVA NA BILOM BRIGU: Sa šest hitaca iz pištolja upucan 49-godišnjak i 10-mjesečno dijete!

Kako neslužbeno doznaje Antena Zadar, prije svega pola sata na području Bilog Briga u Zadru, sa šest hitaca iz pištolja upucan je muškarac i njegovo malodobno dijete.

Informaciju nam je djelomično potvrdio i glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan, od kojeg uskoro očekujemo i službeno priopćenje.

Prema također neslužbenim informacijama, riječ je o obiteljskom obračunu i napadu bivšeg supruga na sadašnjeg.

Evo i službenog priopćenja PU zadarske:

Danas oko 11 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama od vatrenog oružja. Dijete su u zadarsku bolnicu prevezli policajci službenim vozilom, a muškarca, nakon ukazivanja pomoći, djelatnici HMP.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.

Kako doznajemo, riječ je o 49-godišnjem M.O. i jednogodišnjem djetetu.

Prema informacijama iz OB Zadar, muškarac je zadobio ozljedu glave i ramena, dok je 10-mjesečna beba zadobila prostrijelne ozljede glave.

Muškarac i dijete nalaze se u jedinici intezivnog liječenja a zbog kritičnosti ozljede vrlo je izgledno kako će 10-mjesečna beba biti prebačena u Zagreb.

Od zamjenika sanacijske ravnateljice zadarske Opće bolnice dr. Roberta Karla doznaje se u međuvremenu da su u bolnicu primljeni otac s više prostrijelnih rana prsnoga koša i glave te desetomjesečno dojenče s prostrijelnom ranom glave.

– Dijete je oko 14 sati upućeno na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu i trenutačno je stabilno iako je ozljeda teška i za život opasna, ali su prognoze dobre. No, otac je u mnogo težem stanju zbog teške prostrijelne rane glave te više rana prsnoga koša. Liječnici se bore za njegov život, rekao je dr. Karlo.

Bivša supruga se od napadača razvela 2002. godine, kada je zbog prijetnji upućenih upravo njoj završio na sudu. Neslužbeno se doznaje da je 2003. godine za prijetnju vatrenim oružjem osuđen na šest mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine.

Upravo nakon isteka roka kušnje napadač je ponovno prijetio bivšoj supruzi, te u ovom periodu do današnjeg tragičnog događaja zaradio još tri kaznene prijave.

Uskoro donosimo više informacija…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...