Mate Rimac traži menadžera: Mora otvoriti stotinu radnih mjesta!

Rimac automobili, brzorastuća automobilska kompanija u vlasništvu inovatora Mate Rimca, traži glavnog operativnog direktora koji će voditi sestrinsku tvrtku Greyp Bikes. Kako navode u oglasu za posao, u potrazi su za osobom koja je sposobna i spremna prihvatiti izazov te voditi Greyp Bikes kroz ekspanziju do velikog tržišnog uspjeha. Kandidata će dočekati postavljen tim, proizvod i tehnologija, no mora uspostaviti efikasnu serijsku proizvodnju, otvoriti stotine novih radnih mjesta u Hrvatskoj, i to u visokotehnološkoj proizvodnji, razviti prodajnu mrežu te dovesti nove i pristupačnije proizvode na tržište. Rok za prijavu je 5. ožujka.

Greyp Bikes, sestrinska tvrtka Rimac automobila, bavi se proizvodnjom tehnološki najnaprednijih električnih bicikala. Greyp G12 spoj je motocikla i električnog bicikla i u proizvodnji je od 2014, a isporučuje se u 15 zemalja na pet kontinenata.

Kako ističu u oglasu za posao, traže svestranog, proaktivnog i ciljno orijentiranog menadžera s iskustvom u vođenju projekata i tvrtki od rane faze do uspjeha. Novi menadžer morat će voditi tvrtku na svim razinama i izgraditi organizacijsku strukturu.

Od kandidata se traže najmanje dvije godine iskustva, aktivno poznavanje engleskog jezika, a dodatan plus je poznavanje njemačkog jezika, potom izvrsne komunikacijske vještine, rukovođenje i sposobnost nadgledanja tvrtke. Kandidat također mora biti pouzdana osoba koja zna planirati, koja je vođena zadacima i ciljevima, timski igrač s razvijenim društvenim vještinama te fleksibilan. Iskustvo u automobilskoj proizvodnji nije nužno, ali je dodatan plus.

Rimac automobili također traže od potencijalnog kandidata da izradi poslovni plan s vizijom Greypa do 2021, kako strukturirati tvrtku i stvoriti priču o uspjehu. Kandidat također mora prikazati svoju viziju budućnosti Greypa kada je riječ o proizvodima; koje projekte bi pokrenuo i na koja tržišta cilja.

Rok za podnošenje prijava je 5. ožujka, a oglas za posao u cijelosti možete pročitati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...