Krešin Kup: Zadrani idu po najdraži trofej u Vukovar

Krešin Kup za Zadrane je uvijek puno više od same igre i nastupa. Osvojiti trofej legendarnog Ćosića svim Zadranima poseban je motiv. Hoće li 2015. i Vukovar biti sretni za košarkaše Zadra, vidjet ćemo. U srijedu i četvrtak u Vukovaru se održava završnica košarkaškog Kupa Krešimira Ćosića na kojoj sudjeluju Zadar, Cedevita, Cibona i Kvarner. Domaćin je Cedevita koja će se u prvom polufinalnom srazu ove srijede u 18 sati sastati s A-1 ligašem Kvarnerom. Nakon njih u 20 sati i 15 minuta sastat će se  Cibona i Zadar.

Dosta oprezan u najavi susreta s Cibonom bio je trener Zadra, Ante Nazor.

– Rekao sam igračima da smo dužnici u ovom natjecanju jer se nismo iskazali u izlučnoj utakmici protiv Zagreba. Mi moramo zaboraviti naš prvi ovosezonski susret s njima u kojem smo pokazali koliko možemo biti ranjivi, ali i ovaj posljednji u kojem smo prezentirali superiornost. Pred nama je nova utakmica protiv suparnika koji je pun iskustva i koji za razliku od nas ima naviku osvajanja trofeja, kazao je Nazor.

– Imamo veliku želju za osvajanjem trofeja, a da bismo došli u priliku za to moramo prvo pobijediti Cibonu. Odmah vam mogu reći, bit će to sasvim drugačija utakmica od one koju smo igrali prije mjesec dana. Bilo bi zaista lijepo osvojiti Kup. To bi značilo jako puno svima nama, ljudima u klubu i našim navijačima. Dat ćemo sve od sebe, rekao je za radio Zadar Ive Ivanov.

Finale je na rasporedu u četvrtak s početkom u 18 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...