ŠC Višnjik proveo istraživanje zadovoljstva korisnika: Prosječna ocjena usluga visokih 4,3!

Uprava ŠC Višnjik provela je anketno ispitivanje među korisnicima Zatvorenog bazenskog plivališta uz želju da dobije povratnu informaciju o zadovoljstvu svojih korisnika radom i uslugom plivališta. Anketa se na recepciji plivališta održala u razdoblju od 23. veljače do 2. ožujka 2015. godine, i potpuno anonimno mogli su joj pristupiti svi korisnici koji su plivalište posjetili u tom razdoblju.

Unutar ankete naši korisnici su ocjenjivali osam različitih kriterija kao što su npr. zadovoljstvo programima plivanja, kvalitetu usluge i ljubaznost osoblja i čistoću bazena, a ujedno su mogli pisati i svoje komentare i prijedloge. Svi ponuđeni kriteriji mogli su se ocijeniti ocjenama od 1 do 5, stoji u priopćenju s Višnjika.

Zadovoljstvo programima plivanja dobilo je prosječnu ocjenu 4,4, istu ocjenu korisnici su dali za čistoću bazena, a kvaliteta usluge i ljubaznost osoblja dobila je visokih 4,7. Iz svih ocijenjenih kriterija može se zaključiti da su korisnici i posjetitelji Zatvorenog bazenskog plivališta vrlo zadovoljni uslugom i uvjetima koji su im osigurani, o čemu govori i vrlo visoka prosječna ocjena od 4,3.

Bilo je i upita o temperaturi bazenske vode, koja je standardna i ne smije prelaziti 27° C. Postoje zadane norme o temperaturi vode kojih se moramo strogo pridržavati, dodaju iz Višnjika.

Naravno, bilo je kritika i prijedloga, koje uvažavamo i koji su uvijek dobrodošli. Na neke prijedloge smo reagirali i trenutno se radi na poboljšanju i unapređenju uvjeta za sve naše korisnike, kazali su.

Ovim putem se svima zahvaljujemo na suradnji i podršci, a kako bi uvjeti u plivalištu bili što bolji i kako bi naši korisnici bili zadovoljniji, još jednom vas pozivamo da u svakom trenutku slobodno pitate i iznosite svoje prijedloge. Svi su prijedlozi i komentari korisni i dobrodošli, a sve u cilju bolje kvalitete usluge i rada plivališta, a time i zadovoljstva naših korisnika, zaključili su iz Uprave ŠC Višnjika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...