Veličanstvenom modnom revijom “Ljubav od vrtića pa do samog kraja” i finalom nagradne igre završen 8. Festival vjenčanja u Arsenalu

Baš kako i spada posljednji dan Festivala vjenčanja 2015., a ujedno i Dan žena proslavljen je prigodno u ugodnoj atmosferi prepunog zadarskog Arsenala uz haljine i cvijeće, odnosno uz vjenčanice i prigodne vjenčane bukete.

Kao i proteklih sedam godina i ovu osmu za redom ova manifestacija okupila je oko 50-ak  obrtnika povezanih svojom djelatnosti s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije i šire. Cilj Festivala je na najbolji mogući način promovirati prvenstveno zadarski obrtnički rad, odnosno njegovu kvalitetu, maštovitost, trendove i pogodnosti za kupce, vezane uz organizaciju vjenčanja. Kao i proteklih godina tako i ove zabilježen je izniman interes posjetitelja, budućih mladenaca ili onih koji jednostavno vole vjenčanja.

Kao svake godine, najviše posjetitelja privukle su jučerašnja i današnja modna revija vjenčanica, frizura i vjenčanih buketa začinjenih prigodnim zabavnim programom. Tako smo imali prigodu uz Disneyeve likove i princeze, vidjeti vjenčani nastup mažoretkinja, nastup naše poznate sopranistice Nele Šarić izvedbom pjesme At last Ette James te suptilni prikaz ljubavi, one dječje pa sve do one zrele, dok ih smrt ne rastavi. Red pjesme, glume, plesa, vjenčanica, cvijeća učinio je i ovu večer u Arsenalu veličanstvenom.

Festival vjenčanja 2015

Osim modnih revija najviše pažnje posjetitelja privukli su i štandovi sa slasticama gdje su svi mogli probati različite okuse svadbenih torti i sitnih kolača koji su neizostavni dio svake svadbene večere. I moramo priznati, izvrsni su. Provjereno iz “prve ruke”.

Osim slastičara bili su tu i saloni vjenčanica, cvjećari, zlatari, fotografi, predstavnici sala za vjenčanja, odnosno svi oni koji su vam potrebni da bi taj poseban dan u životima svih mladenaca zaista bio kao iz snova. No, iako je sve lijepo i krasno bilo uvijek se nađe onih koji vide možda malo dalje od samog vjenčanja. Tako smo čuli dobronamjeran prijedlog kako bi na sajmu svoje usluge trebali nuditi i odvjetnici koji bi se u ponudu uključili popustima, primjerice na pet, sedam ili možda deset godina braka. Naravno, iako je ovo zezancija, stvarnost na žalost govori kako to postaje nužna potreba.

Iza modne revije Nela Šarić  izvukla je ime sretnog dobitnika bona za vjenčanu frizuru, manikuru i njegu tijela u Wellness & Beauty centru Salvia. Dobitnik je Matija Turčinov, a pokrovitelj nagradne igre je Ilirija d.d.

Svima onima koji su propustili jedan ovakav spektakl koji nemamo baš često priliku viđati posljednjih godina u gradu ostaje da pričekaju oko 365 dana te da tada  posjete deveti Festival vjenčanja 2016. koji će se vjerujemo opet tradicionalno održati u Arsenalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...