Na 12. manifestaciji FEST.A CROPAK

“Paškinjice” Paške sirane dobitnice nagrade za Najbolji dizajn ambalaže hrvatskog proizvoda

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Paška sirana sa svojim pralinama “Paškinjice” sudjelovala je na tradicionalnoj 12. manifestaciji CROPAK 2015. u zagrebačkom Westinu gdje im je dodijeljena prestižna nagrada za Najbolji dizajn ambalaže hrvatskog proizvoda/serije obrtnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, otočnog proizvoda i malih proizvođača FEST.A CROPAK 2015. Ocjenjivački žiri kojeg su činili najeminentniji stručnjaci dizajna među više od 170 proizvoda prepoznali su upravo “Paškinjice” kao proizvod godine u konkurenciji s najvećim hrvatskim brendovima.

“Paškinjice” su profinjene, graciozne, decentne i unikatne čokoladne praline punjene Paškim sirom, a napravljene su u kooperaciji Paške sirane i našeg najpoznatijeg čokolatijera Dubravka Vitlova, kod kojeg osim na prodajnim mjestima Paške sirane također možete degustirati ovu izvanrednu slatkasto – slanu deliciju upakiranu u čokoladu.

Spoj tamne čokolade i ribanog paškog sira pravi je doživljaj za svako nepce i svakako ga preporučamo svima.

Natječaj CROPAK je osmišljen s ciljem isticanja značaja i koristi ambalaže kao važnog sredstva zaštite, promocije i identifikacije proizvoda te motiviranja proizvođača i korisnika ambalaže na proširenje tehničkih, tehnoloških i kvalitativnih granica u promišljanju ambalaže, neodvojivog dijela proizvoda. Natječajem se ujedno želi naglasiti nužnost kvalitativnih pomaka u promišljanju vizualnog identiteta ambalaže, grafičkog i industrijskog dizajna, ekoloških svojstava ambalaže te cjelovitog doprinosa zaštiti okoliša s aspekta gospodarenja ambalažom i ambalažnim otpadom.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar