Akcija mladih podnijela prijavu protiv ravnateljice Narodnog muzeja

Ugovor Renate Peroš s privatnom tvrtkom o dodjeli lokacije za prodaju suvenira u Providurovoj palači pod istragom DORH-a

Ivan Katalinić
Tamni način

Gradski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač u svom priopćenju za medije najavio je pokretanje istrage zbog protuzakonitog davanja u najam gradskog prostora.  On je, naime, podnio prijavu protiv ravnateljice Narodnog muzeja, Renate Peroš, Općinskom i Županijskom državnom odvjetništvu, te tako ujedno i glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu.

– Prema pisanju zadarskih medija ravnateljica Narodnog muzeja Renata Peroš je bez zakonske osnove i natječaja dala u najam gradski prostor. Molim Vas da provedete hitnu istragu te poduzmete mjere i radnje u okviru svojih nadležnosti, naveo je u svom zahtjevu Pupić Bakrač.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru izvršit će provjeru navoda, a vezano uz sporni ugovor između Narodnog muzeja i privatne tvrtke o dodjeli lokacije za prodaju suvenira i bižuterije u atriju Providurove palače jer Peroš, navodno, za potpisivanje istoga nije imala nikakve ovlasti.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar