Zadarskim Nasadima za instalaciju “Lanterna” prvo mjesto za “Dašak Mediterana”

Ove godine od 25. do 31. svibnja održava se 50. jubilarna, svima dobro poznata, međunarodna vrtna izložba Floraart na kojoj je još jedno prvo mjesto pripalo zadarskim Nasadima.

Instalacija “Lanterna” u kategoriji kreativnog izraza u oblikovanju prostora, koju je osmislila Anita Valčić, dipl.ing., osvojila je zagrebački žiri i zaslužila prvo mjesto za “Dašak Mediterana”.

Instalacija predstavlja dalmatinski motiv koji je kao ideja nastao na zadarskoj izložbi cvijeća. Cvjetni svjetionik ukrašen je begonijama, sedumima, bršljanom, čempresom, brnistrom, šmrikom, oleandrom, smiljem, zvončićima i dr. biljem.

Posjetimo, Nasadi d.o.o. na Floraartu tradicionalno sudjeluju od 2007. godine u raznim kategorijama. Iz godine u godinu stručni tim hortikulturnih inženjera mora osmisliti do sad neviđene instalacije i predstaviti ih na zagrebačkom Bundeku.

Osvojena nagrada samo je još jedno priznanje Nasadima i idejama hortikulturnih snaga tvrtke koji svakodnevnicu mogu prikazati u cvjetnom obliku i oduševiti sve prisutne. U ovom slučaju znanje, iskustvo, vještina i kreativnost su odlike koje prate Nasade na Floraartu, ali i na ostalim manifestacijama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...