Zaposli se u turizmu: ugledne tvrtke traže nove djelatnike

Trenutačno je na MojPosao aktivno gotovo 300 oglasa za rad u turizmu i ugostiteljstvu diljem Hrvatske i u inozemstvu, a izdvajamo sljedeće oglase:

Vodeća destinacijska menadžment kompanija zapošljava više novih djelatnika diljem Istre i Kvarnera. Za posao je potrebno znanje njemačkog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Više informacija o ovom poslu možete pronaći ovdje.

Svakako je poželjno svoj životopis obogatiti radnim iskustvom za uglednu tvrtku. Upravo jedna takva na području Dubrovnika zapošljava konobare, kuhare i pizza majstore. Prijavite se ovdje.

Postanite dio tima koji gostima pruža iskustvo okusa autohtonih Paških namirnica spremljenih na moderan način. Traži se 7 izvršitelja na poziciji konobara, poslodavac pruža plaću od 5.000 kuna dok su hrana i smještaj osigurani. Prijavite se još danas klikom na oglas.

Prijavite se za posao u trajanju od kraja svibnja do sredine listopada, plaćen 6.000 kuna uz varijabilni dio i sa osiguranim smještajem. Prijave se zaprimaju putem ovog linka.

Kako bi vaša prijava bila uspješna, ovo su stvari na koje trebate obratiti pažnju:

Kvaliteta umjesto kvantitete

– ako ste do sada poslali nekoliko stotina molbi i nema odgovora, promijenite taktiku. Suzite izbor i fokusirajte se na manji broj tvrtki čije otvorene radne pozicije zaista odgovaraju vašim kvalifikacijama.  Za svaku prijavu odvojite potrebno vrijeme i poslodavcu u svojoj molbi objasnite što im vi kao potencijalni zaposlenik možete donijeti u poslu.

Radite na sebi

–  turizam je djelatnost koja traži prilagodljivost i spremnost na učenje. U tijeku je nagradni natječaj kojim možete obogatiti svoj životopis novim znanjima – prijavite se.

Istražite

–  koristite servise kao što je MojaPlaća kako biste se što bolje pripremili za razgovor za posao, pregovore o plaći, ali i realno sagledali trenutnu situaciju na tržištu rada

Pripremljeni krenite u ‘lov’ na posao iz snova!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...