Marijo Možnik otvorio sezonu skakanja s Masleničkog mosta

Jučer je otvorena sezona bungee jumpinga na starom Masleničkom mostu, a prve je skokove prenio uživo RTL Danas. Ovu je priliku iskoristio europski prvak u gimnastici Marijo Možnik, koji je pred svjetlima kamere skočio i time otvorio sezonu.

– Ja na Masleničkom mostu imam preko 50 skokova. Ovdje sam se sprijateljio s ovom ekipom koja to radi. Odlična je atmosfera svake godine napravim nešto novo, rekao je Možnik za RTL.

Gimnastičarka i prva pratilja miss sporta Ana Friščić ove se godine napokon odvažila učiniti ono što je oduvijek željela te se također upustila u adrenalinsku pustolovinu. Pridružila joj se imenjakina Ana Čudić, akrobatska plesačica na žici. Ona iza sebe već ima nekoliko skokova, no kako kaže, srce joj uvijek ubrzano lupa kad stane na platformu.

Sezonu bungee jumpinga već godinama tradicionalno otvaraju poznate osobe i sportaši, no u skakanju se mogu okušati ama baš svi, bez obzira na godine. Uz zdravu kralježnicu, jedini je uvjet za skakače tjelesna težina između 40 i 120 kilograma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...