Još jedan pileći proizvod povučen zbog salmonele

Nakon što je su u manje od mjesec dana zbog salmonele povučena dva Ledova proizvoda – “Viki grill pile” i “Ledo pileće meso usitnjeno”, u još je jednom proizvodu pronađena bakterija iz roda Salmonella.

Riječ je o proizvodu “Smrznuti pileći file prsiju” proizvođača Transavia Rumunjska koju distribuira Metro Cash & Carry Problematični su proizvodi u pojedinačnom pakiranju 450-600 grama i u skupnom pakiranju u kutiji 4.8-5.0 kilograma. Opoziv proizvoda zbog zdravstvene neispravnosti odnosi se isključivo na spomenuti proizvod s rokom trajanja 10. svibnja 2016, broj šarže 321, navodi Metro Cash & Carry na svojoj službenoj stranici.

Iako dostatna termička obrada hrane inaktivira uzročnika, po obavijesti Uprave za unaprjeđenje zdravlja Ministarstva zdravlja o nalazu bakterija, Metro Cash & Carry d.o.o. dobrovoljno je započeo povlačenje predmetnog proizvoda te o tome obavijestio sve svoje kupce i javnost.

– Sve kupce koji su u razdoblju od 23. siječnja do 04. kolovoza 2015. godine kupili proizvod, pozivamo da dođu u METRO-centre i vrate navedeni proizvod, a prilikom povrata, cjelokupni novčani iznos će im biti vraćen. Kod povrata je potrebno priložiti original račun, kažu u Metrou.

Povrat  proizvoda moguće je ostvariti do 20.08.2015, a iz Metroa se ispričavaju svim kupcima za moguće neugodnosti zbog povrata proizvoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...