Najviše slobodnih mjesta na studiju njemačkog jezika

Na jesenskom upisnom roku na Sveučilištu u Zadru ostalo je sveukupno 193 slobodna mjesta, od čega 87 mjesta na jednopredmetnim, 100 na dvopredmetnim studijima, dok je na integriranom učiteljskom studiju u Zadru i Gospiću ostalo ukupno šest mjesta.

Što se dvopredmetnih studija tiče, najviše je slobodnih mjesta ostalo na studiju njemačkog jezika, ukupno 32, a slijede latinski i grčki s po deset slobodnih mjesta. Još sedam budućih studenata može upisati etnologiju i antropologiju, a po četiri mjesta ostalo je na talijanskom, francuskom, povijesti umjetnosti i filozofiji.

Na jednopredmetnoj kulturi i turizmu slobodnih je mjesta 13, a na arheologiji 11. Studij hrvatskog jezika može upisati još 9 osoba, na podvodnim je znanostima ostalo 8 mjesta, na informacijskim znanostima 7, a na povijesti umjetnosti 6. Po pet mjesta ostalo je na studiju brodostrojarstva, nautike, tehnologiji pomorskog prometa, sestrinstva, primijenjenoj geografiji.

Na primijenjenoj ekologiji u poljoprivredi, menadžmentu i povijesti ostalo je još tri mjesta. Na većini je studija ipak ostala nepopunjena tek kvota za strane državljane, koja broji dva mjesta po smjeru.

Jesenski rok za prijavu studijskih programa i promjene prioriteta traje do 21. rujan do 15:59 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...