Cestitka_Uskrs

Petra Kovačević: “Moje grudi nisu najveće na internetu, prirodne su i pristojne veličine”

Petra Kovačević (21), mlada pjevačica iz Novalje, nema ništa protiv narodnjačkog melosa. Vidi, kaže, da je dobra atmosfera i zabava čim zasvira harmonika i sve je opuštenije. Njezin hit “Buka, galama” koji je zaludio regiju a što potvrđuje više od 7 milijuna YouTube pogleda donio joj je i bogatu koncertnu sezonu, piše 24sata.

– Ja mogu poslušati klasiku i jazz. ali to mi je za neku drugu atmosferu i neke druge ljude. Ja mogu biti mirna, ali pola sata i više ne, rekla je Petra.

Sviđaju joj se stare cajke poput pjesama Vide Pavlović, Hanke Paldum i Haris Džinovića. Osobito si, kaže pjevačica, to voli pustiti kad je tužna. Petra je pripremila nove pjesme i sada samo čeka kada će one izaći.

– Jednu imamo sada za deveti mjesec, a jednu za zimu. Planiramo koju ćemo prvu objaviti. Jedna je malo brža, a druga balada na koju se naježim kad ju pjevam, kazala je pjevačica.

Sve brojniji fanovi mogu je vidjeti idući tjedan u klubu Yachting u Zadru, a nakon toga u narednih mjesec dana slijede koncerti najviše po Sloveniji i to u Mariboru, Ajdovčini, Celju, Slovenskoj Bistrici, Nedelici, Rogaškoj Slatini i ostalim slovenskim gradovima gdje je i sa novom pjesmom “Nije katastrofa” visoko na svim ljestvicama i play listama.

U slobodno vrijeme Petra vodi brigu o svom tijelu. Preferira teretanu, ali kada je lijepo vrijeme ode do Jaruna ili Maksimira, malo se istrčati, jer, kaže, dobila malo kila ovo ljeto. Misli da joj grudi nisu najveće na internetu, nego su prirodne i pristojne veličine. Jede puno masnog, mesa, povrća i voća, a pohvalila se i da dobro kuha te da radi izvrsne gulaše.

– Dosta ljudi mi kaže da znam dobro sa kukovima raditi, tako sam ih poslušala i od devetog mjeseca ću krenuti na trbušni ples, zaključila je pjevačica, koja je, kaže, i zločesta i dobra, a još od malih nogu dali su joj nadimak šefica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...