VIDEO INTERVJU: Indira Levak (Colonia): “Htjeli vi to ili ne ja se vraćam!”

Najpopularnija dance grupa u Hrvata, grupa Colonia održala je nezaboravni koncert u Bibinjama. Naša ekipa imala je priliku družiti se s njihovom pjevačicom Indirom Levak koja im je otkrila kako joj ovo nije prvi posjet Bibinjama. Naime, dva tjedna prije koncerta grupa Colonia sasvim spontano se spustila u Bibinje.

Onako među ljude malo smo se ušuljali, svi su nas gledali u čudu. Otkud oni? A mi volimo ljude i bilo nam je neprocjenjivo i prekrasno, kazala je Indira. Iako ih je nedavno napustio njihov dugogodišnji prijatelj i kolega Tomislav Jelić Kameni za 20 godina rada pripremaju poseban koncert. Kaže kako rade na tome i kako spremaju za svoje fanove nešto za pamćenje.

Klape obožava, a imala je priliku putovati s Tomislavom Bralićem i Klapom Intrade, no ipak priznaje kako su joj draži tamburaši. Bibinjcima i Bibinjama se oduševila te poručila kako se definitivno namjerava vratiti.

Vole me, gostoprimstvo, savršenstvo… Ej gle Bibinje ja se vraćam ponovno, htjeli vi to ili ne, ja se vraćam ponovno, ljubim vas, poručila je Indira.

Više pogledajte u video intervjuu…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...