17. Biograd Boat Show oborio rekorde!

Nakon četiri intenzivna sajamska dana u Ilirijinoj Marini Kornati u Biogradu, u nedjelju uvečer zatvoren je 17. Biograd Boat Show. Svakako će  ostati upamćen kao rekordan po broju izlagača (njih 300), po brojci od preko 300 predstavljenih plovila, ali i po broju premijerno predstavljenih brodova koji su privukli najveći broj posjetitelja do sada, njih oko 15.000. Zabilježen je najveći broj poslovnih susreta do sada te veći broj direktne prodaje plovila na samom sajmu.

Novitet na ovogodišnjem sajmu je novi pontonski most gdje su bili smješteni višetrupci, trimarani i katamarani koji su bili atrakcija ovogodišnjeg sajma  te Yacht Charter Center smješten u Hali B- zapadna marina.

Petak na sajmu protekao u je u znaku charter tvrtki. Obzirom da Hrvatska ima najveći broj charter plovila u svijetu ovo je bila  idealna prilika za interakciju sa charter tvrtkama koje nude priliku za vaš poseban godišnji odmor na moru. Upravo na nautičkom sajmu Biograd Boat Show predstavili su  plovila u svojoj ponudi, novitete usluga i najave za slijedeću sezonu.

Sajam je specifičan i po velikom broju hrvatskih proizvođača plovila među kojima je i zadarska tvrtka SAS Vektor.

Kako je i sam predsjednik uprave Ilirije d.d. na ceremoniji svečanog otvaranja rekao, Biograd Boat Show neslužbeno možemo nazvati nautičkim kongresnim centrom što potvrđuje činjenica da je Ilirijin Biograd Boat Show privukao veliki broj posjetitelja i izlagača iz susjednih zemalja i šire. Na sajmu je predstavljeno preko 1500 charter plovila, a organizirana su i mnoga poslovna, obrazovna, kulinarska i sportska događanja.

BBS nosi status zlatnog člana Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, usvajajući visoke standarde organizacije aktivno sudjeluje u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja, kao što je 360 Virtual Tour.

– 17. godinu za redom Biograd Boat show  ponovo obara rekorde a već sljedeće godine očekujemo još veći broj izlagača i premijera. Vidimo se na BBS 18!, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...