“Domoljubna” u Kninu, Drnišu, Šibeniku i Vodicama

Kandidati Domoljubne koalicije iz IX. Izborne jedinice jučerašnji su dan proveli u Šibensko-kninskoj županiji, u obilasku Šibenika, Knina, Drniša i Vodica.

Uz predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka bili su i zadarski kandidati s liste Domoljubne koalicije, HDZ-oviBožidar Kalmeta, Josip Bilaver i Ante Župan, HSS-ova kandidatkinja Irena Devčić te Rudolf Dvorski iz HSP AS-a.

– Ponosan sam jer sam nositelj liste u 9. izbornoj jedinici, ovdje se vraćam doma. Moj otac je iz Kruševa, majka iz Knina, a ja sam rođen u Zadru. Knin podsjeća na ponos i pobjedu iako su nas vjekovima pokušali slomiti. Nakon toliko čežnje prije 25 godina smo dobili državu na čelu s najvećim Hrvatom dr. Franjom Tuđmanom, poručio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na predizbornom skupu u Kninu.

Završni skup za IX. izbornu jedinicu na kojemu će se predstaviti kandidati Domoljubne koalicije IX. izborne jedinice, na čelu s predsjednikom HDZ-a i nositeljem liste Tomislavom Karamarkom održat će se u Zadru usrijedu 4. studenoga u dvorani Jazine s početkom u 18 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...