Ovo je zajedničko nevjernim muškarcima!

Likovi koji jednostavno ne mogu biti vjerni imaju neke karakteristike koje ih izdvajaju od ostalih muškaraca, pa ih vrijedi zapamtiti.

Muškarci koji se ne mogu suzdržati i flertuju sa svakom ženom na koju nalete i, po mogućnosti, odvući je u krevet definitivno ne bi trebali biti izbor bilo koje žene, no kako se vole prikrivati, taj dio njihove ličnosti mora se znati prepoznati na neki drugi način.

Srećom po žene, svi takvi muškarci imaju nekoliko zajedničkih karakternih osobina koje će ih odati, pa da vidimo o kojima se radi.

Flert – ako shvatite da on uvijek očijuka ne samo s vama, nego i s ostalim ženama u društvu, bilo bi pametno odmah otići što dalje od njega

Iskompleksiranost – nesigurni muškarci koje brine izgled, plaća, ponašanje i slično imaju tri puta veću vjerojatnost da će biti nevjerni, jer se tako osjećaju sigurnije i jače.

Narcisoidnost – takvi su muškarci skloniji nevjeri jer žene doživljavaju kao objekte, a kako su sebi najvažniji, jednostavno nisu dobar izbor

Nedostatak intimnosti – hladni ljudi nisu neko društvo, no to ne znači da ne mogu naći osobu za vezu. Ali, kad takvi postanu nakon nekog vremena … možete biti sigurni da se nešto čudno zbiva

Strah – svi volimo da naše ostane naše, čuvamo privatnost do neke razumne mjere, no oni koji panično reagiraju kad nemaju pri ruci mobitel … sigurno nešto skrivaju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...