Počinje glazbeni ciklus Bersa

Koncertni ured Zadar u koprodukciji s Glazbenom školom Blagoje Bersa donosi još jednu uzbudljivu sezonu ciklusa Bersa koji je nastao još 2011. godine.

Ciklus čini pet događanja koja se odvijaju izvan školskih prostora, a njegov cilj je učenicima i profesorima omogućiti nastup na profesionalnim glazbenim pozornicama, osigurati im suradnju s profesionalnim gostujućim glazbenicima te profesionalnu produkciju.

Koncert profesora u povodu Dana Grada Zadra, nastup plesnog odjela Božićna čestitka, koncert svih školskih ansambla, projekt Bersijada i Bivši učenici, budući kolege stalni su i nepromjenjivi dijelovi Ciklusa.

Subota, 31. listopada, dan je za prvi dio Ciklusa koji kreće u 19 sati. U Svečanoj dvorani Sveučilišta održat će se koncert pod nazivom “Bivši učenici, budući kolege” na kojemu nastupaju zadarski studenti muzičkih akademija, proizašli iz Glazbene škole Blagoje Bersa.

Nastupit će klaviristi Ivan Štorić, Luka Petričić, Aneta Rudić i Antonija Šoša, klarinetist Ivan Andrijević, violončelistica Paola Bralić (klavirska pratnja prof. Domagoj Guščić) te gitaristi Luka Stipanov i Kristijan Glavan.

Ulaz na koncert je slobodan, a više informacija možete saznati na www.kuzd.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...