Pripazite! Ako radite ovih pet grešaka, otjerat ćete svakog muškarca!

Svaka veza na početku ima svoju fazu ‘medenog mjeseca’ kada je sve savršeno i jednostavno želimo provoditi svaku sekundu s osobom koja nam se sviđa. Međutim, ponekad se malo zanesemo, a ne računamo na to da druga strana možda ne osjeća sve istim intenzitetom. Ovo su znakovi koji ukazuju na to da se prebrzo zaljubljujete, tvrdi Zadovoljna.hr

1. Otkazujete sve zbog njega.

Kada vam on početkom tjedna predloži da nešto radite za vikend, ali ne definira što i kada, vi odmah otkazujete sve što ste namjeravali raditi u subotu i nedjelju i sljedećih nekoliko dana čekate njegov poziv. Zapamtite da prijedlozi nisu planovi.

2. Bespotrebno se odričete.

Kada vam on u šali kaže da mu se uopće ne sviđaju vaše omiljene traperice ili ruž koji nosite, vi ‘poslušno’ bacate traperice na dno ormara i ruž na dno kozmetičke torbice.

Ne odustajte od sebe zbog komentara koji su nastali u zezanciji, a ako osjetite da je u pitanju ozbiljan pokušaj da vas promijeni i ‘modelira’ prema svojim standardima, onda se umjesto traperica i ruža riješite frajera.

3. Stvarate ozbiljne planove.

Nasmiješio vam se kad je u rukama držao svoju malu nećakinju, a vi ste odmah počeli razmišljati o tome kako će vam se zvati sin i koje će boje biti zidovi dječje sobe.

Takve stvari planiraju se u dvoje stoga ovakva razmišljanja sačuvajte za trenutak u kojem ćete biti sto posto sigurni da su njegove namjere ozbiljne.

4. Stalno pokušavate komunicirati s njim.

Zovete ga često, ako vam se ne javlja šaljete SMS poruke i pitate ga gdje je, što radi (čak i kada to znate). Smanjite pozive i poruke kako ga ne biste uplašili.

5. Svima pričate da nikada niste upoznali boljeg muškarca.

Pričekajte da ga uistinu i upoznate. Početak veze nije vrijeme za donošenje ovakvih zaključaka i zato mu dajte priliku da prvo potvrdi pozitivno mišljenje koje imate o njemu ili se možda ‘otkrije’ u pravom svijetlu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...