Okus Italije u vašoj kuhinji: Široki rezanci s Pesto umakom

Unutar dvije godine otkrio sam Pesto i toliko me oduševio da sam neko vrijeme skoro sve s njim pripremao.

Iako sam ga prestao redovno koristiti u jelima koja objavljujem ovdje to ne znači da sam ga prestao voljeti i konzumirati.

I upravo zbog toga što već dugo nisam ništa s njim pripremao odlučio sam ga iskoristiti kao bazu za novi brzi i fini recept.

Ovo jelo je gotovo u desetak minuta, to jest onoliko koliko treba tjestenini da se skuha!

Sastojci:Darkova web kuhinja pasta pesto mala

Pesto 75 g
Vrhnje za kuhanje 100 ml
Široki rezanci 250 g


 

 

Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici

Darkova-web-kuharica-logo

Muzej Iluzija
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...