Ljudska zloba

Kroz tjedan dana deset mačaka otrovano u Bibinjama

Ivan Katalinić
Tamni način

Nevjerojatan primjer ljudske zlobe kakvoj, na žalost, nerijetko svjedočimo dogodio se u posljednjih tjedan dana u Bibinjama, predio Bralići.

Tamo je u navedenom periodu otrovano čak deset mačaka koliko je poznato aktivistima koji su nas kontaktirali.

Policija je 10. prosinca izašla na teren i napravila uviđaj te poduzima što je u njihovoj moći da se trovača spriječi. Ipak, čini se da nečovjek i dalje operira.

Druga čitateljica dojavila nam je kako, najvjerojatnije ista osoba, operira i po Arbanasima gdje je otrovano šest mačaka.

Otrov se, kažu nam, baca u dvorišta privatnih kuća radi čega ugibaju ne samo lutalice, već i kućne mačke koje izlaze iz kuće.

Veterinar je potvrdio kako su mačke uginule od posljedica otrova, a potresne slike jadnih životinja, kako bi se osvijestila javnost, donosimo u nastavku.

Otrovana mačka Bibinje 1 Otrovana mačka Bibinje 2 Otrovana mačka Bibinje 3

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati

1 Comment

Click here to post a comment
 • Tuga…
  Ovo je žalosno. Onaj ko je ovo uradio mački isto će uraditi i čoveku. A dosta njih krene upravo sa maltertiranjem životinja.
  Drugi je problem što mediji u poslednjih nekoliko godina vode krajnje negativnu kampanju o mačkama, bespotrebno šireći animozitet. Konstantno se objavljuju negativni članci i besmislice.
  I ono malo ljudi što ih ne mrzi okreću protiv njih.
  Ljubitelji pasa takođe treba da se suzdrže i da daju podršku, umesto što (vrlo često) i sami šire mržnju, ostavljajući negativne komentare.
  Svako dobro