U Biogradu predstavljen turistički projekt “Avantura a la carte”

Novi turistički projekt naziva “Avantura a la carte” predstavljen je u Biogradu na Moru i to u samoj gradskoj vijećnici. Projekt obuhvaća pet priznatih turističkih lokacija – Biograd, Pakoštane, Sveti Filip i Jakov, Tkon i Pašman, a radi se o originalnoj istraživačko-turističkoj igri.

Cilj turista, sudionika u “Avantura a la carte”, je kroz osobno iskustvo, istraživanje i rješavanje zadataka na terenu na zanimljiv i zabavan način upoznati destinaciju. Za ostvarivanje ciljeva isplanirani su darovi, nagrade i popusti, a kako bi u igri sudjelovali turisti će od turističkih djelatnika dobiti višejezične karte uz pomoć kojih će razgledati lokacije koje možda u nekoj drugoj prilici i ne bi posjetili.

Sam projekt je ustvari istraživačko turistička pustolovina kroz koju turisti mogu upoznati i istražiti biogradsku rivijeru koja se s pravom naziva Centar Jadrana. Na karti koja je za tu namjenu tiskana izloženo je niz znamenitosti i zanimljivosti Biograda, Pakoštana, Svetog Filipa i Jakova te Tkona i Pašmana, a svako od spomenutih mjesta ima što za pokazati i ponuditi, odnosno svako od njih ima svoju priču, kazala je Danijela Vulin, direktorica TZ Pakoštane, koja je projekt predstavila okupljenim turističkim djelatnicima.

Projekt bi u realizaciju trebao krenuti već ovoga proljeća što znači da će turisti već u predsezoni iskusiti nešto novo i zanimljivo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...