U McDonald’su možete koristiti iPad, a tu je i prostor za dječje rođendane!

Zadrani su napokon dočekali svoj prvi McDonald’s! Dugoočekivani restoran svjetski poznatog lanca za posluživanje hrane otvoren je jutros u Zadru, a mnoštvo posjetitelja strpljivo je čekalo u redu da naruče svoj omiljeni proizvod u McDonald’su.

McDonald’s Zadar otvoren je u sklopu tamošnjeg željezničkog kolodvora, a u sklopu restorana veličine 500 kvadratnih metara nalaze se i McDrive i McCafe, kao i popularni prostor za proslavu dječjih rođendana. U novootvorenom McDonald’su, koji je inače 24. po redu u Hrvatskoj, veliko zanimanje gostiju svakako će izazvati i mogućnost korištenja iPada, a najmlađima je na raspolaganju i vanjsko igralište. Unutarnje uređenje obilježava, pak, LIM (Less Is More) Food dizajn koji će gostima pružiti još ugodnije iskustvo i ambijent čime će poznati svjetski lanac za posluživanje hrane postati omiljeno mjesto druženja svih generacija.

– Drago nam je što su i Zadrani konačno dobili svoj McDonald’s restoran. Posljednjih nekoliko mjeseci dobivali smo puno upita vezanih uz otvorenje McDonald’sa u Zadru i projekt uređenja se od samog početka pratio s velikim interesom. To nas sve jako veseli jer smo uvjereni da će naš restoran biti mjesto sretnih okupljanja i uživanja u ukusnim i kvalitetnim proizvodima prilagođenima svačijem ukusu, istaknuo je direktor McDonald’sa Hrvatska, Pavel Pavliček, dodavši kako je otvorenje McDonald’sa u Zadru dokaz da McDonald’s, i u ovim izazovnim vremenima, uspješno nastavlja sa svojim razvojem i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu.

Posao za 50 ljudi

– Osim što otvaramo nove restorane diljem Hrvatske, raduje nas što paralelno usavršavamo i naše usluge te uvodimo nove tehnologije. Tako bismo u bližoj budućnosti krenuli s uvođenjem kioska za samostalno naručivanje te aplikacije za mobilno naručivanje kako bismo našim gostima ubrzali i pojednostavnili proces narudžbe hrane, istaknuo je Pavliček.

Novi McDonald’s restoran nalazi se u sklopu Sara centra pa su otvorenjem proslavljena ulaganja i nova radna mjesta. A radnih mjesta će u zadarskom McDonald’su, u prvoj fazi, biti pedeset. Među njima bit će mjesta i za studente koje McDonald’s, sukladno svojoj globalnoj politici, i redovito stipendira.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...