Čolak: “Dragutin Miočić nije član HDZ-a!”

Božo Čolak, iz HDZ-a Ražanac, reagirao je na “krivo predstavljanje” Dragutina Miočića. On je za naš portal kazao kako je “novi član HDZ-a”, što, tvrdi Čolak, nije moguće. I otvorio je tako niz pitanja!

– Miočić se na proteklim lokalnim izborima samovoljno svrstao na listu HSP AS za izbor članova Općinskog vijeća, čime se, sukladno Statutu HDZ-a, briše iz stranke te više ne može niti postati našim članom. S obzirom da je više desetljeća bio član HDZ-a, trebao bi poznavati Statut, kazao je Čolak.

Dragutin Miočić za komentar danas nije imao vremena, a niti u Županijskom HDZ-u nije bilo moguće doznati “tko je tko” u ražanačkom HDZ-u.

Općinski odbor je, odlukom županijskog HDZ-a, na čelu s Božidarom Kalmetom, raspušten koncem godine, nakon što nije izglasan proračun. Tada je povjerenikom, kako nam je kazao, imenovan dr.Nedjeljko Jović, koji kaže da dužnost povjerenika obnaša i danas jer nije obaviješten o novom formiranju OO HDZ-a.

S druge pak strane, Čolak kaže da je on još uvijek predsjednik OO HDZ-a, jer o novom povjereniku nije pismeno obaviješten.

Jovića je Čolak ranije isključio iz HDZ-a, no sadašnji povjerenik kaže kako on, pak, o tom nikad nije pismeno obaviješten, pa tu odluku ne drži legitimnom.

Da je nešto trulo u Općini Ražanac, jasno je vidljivo. Tko je član HDZ-a, tko je izbačen, a tko ubačen – vrijeme je da se Županijski HDZ malo pozabavi stanjem u ovom svom Općinskom odboru. Da su to trebali učiniti odavno, pokazali su im birači na izborima 2013.kad su, nakon dva desetljeća, morali vlast prepustiti.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...