Dečko Barbare Šegedin je Zadranin koji je bio u zatvoru zbog dilanja droge

Barbara Šegetin je u Big Brother kući tvrdila kako ne želi biti s Ervinom jer ju vani čeka stranac, no njegovo ime nikad nije htjela otkriti. No, po povratku u Rijeku, starija sestra Šegetin se počela viđati s bivšim nogometašem Zadra Josipom Modrićem. Simpatije između Barbare i Josipa (37) navodno su krenule prije tri godine, doznaje 24 sata.

Razlog zašto Barbara ne želi javno govoriti o svojoj vezi krije se u tome što joj smeta činjenica da je njezin dečko bio u zatvoru zbog dilanja droge, tvrde njeni prijatelji.

Modrić, koji je bio u vezi s manekenkama Majom Cvjetković i Steffani Hohnjec, 2009. je godine uhićen dok je na zadarskom pristaništu odvjetniku Franu Olujiću preprodao 7.07 grama kokaina. U trenutku primopredaje, spazila ih je policija. Olujić je pokušao pobjeći na Ugljan i uhićen je na trajektu, a Modrić je ubrzo uhvaćen i uhićen s 2.56 kokaina i novcem od prodaje u džepu.

Nogometaš je osuđen na dvije godine i mjesec dana zatvora, no kazna mu je smanjena na godinu dana, s tim da je dva mjeseca proveo u pritvoru. Olujića su osudili na tri mjeseca uvjetne kazne, ali kasnije je oslobođen.

Usprkos svojoj kriminalnoj prošlosti, Modrić je Barbie osvojio jer je, kako kaže, zgodan, dobar i duhovit pa s njim sve češće izlazi na večere.

A sestre Šegetin ovog su se vikenda zabavljale u Orašju u BiH s Ervinom, a izlazak je završio krvlju. Na povratku iz kluba, Ervin se poskliznuo i pao, a nedugo zatim “poletjela” je i Barbara te ozlijedila bradu. Završila je u bolnici na šivanju gdje je dobila sedam šavova, a nakon toga otišla je u Rijeku k svom dragom.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...