HNS potvrdio: Thompsonov hit – himna Hrvatske na Euru

Hrvatski nogometni savez uz pomoć navijača odabrao je pjesmu koje će biti puštana putem razglasa na Euru u Francuskoj kad igra naša izabrana vrsta. Bit će to od Marka Perkovića Thompsona ‘Lijepa li si’, koja se i prije mogla čuti na domaćim utakmicama.

Hrvatski nogometni savez dao je mogućnost hrvatskim navijačima i nogometnim zaljubljenicima da biraju navijače pjesme koje će se puštati uoči i nakon nastupa hrvatske reprezentacije na Euru 2016.

U izboru navijačkih pjesama koje će se na Europskom prvenstvu u Francuskoj puštati putem razglasa uoči i nakon utakmica hrvatske reprezentacije navijači su za ‘nacionalnu pjesmu’ izabrali pjesmu ‘Lijepa li si’ koja je u izboru, u kojem je zaprimljeno preko 27 tisuća glasova, uvjerljivo odnijela pobjedu s više od 80 posto vaših glasova, potvrdio je Hrvatski nogometni savez.

Uz ‘nacionalnu pjesmu’ svaka reprezentacija imat će još pet pjesama koje će biti vezane uz nju te će se puštati tijekom slavlja nakon eventualnih pobjeda.

Navijači su za ‘pjesme za slavlje’ izabrali sljedećih pet pjesama: ‘Uvijek vjerni tebi’, ‘Samo je jedno’, ‘Neopisivo’, ‘Srce vatreno’ i ‘Moja domovina’.

Podsjetimo, Euro počinje 12. lipnja, a Hrvatska igra u skupini s Češkom, Turskom i Španjolskoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...